Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Op deze pagina vindt u de verschillende bezorg en afhaal mogelijkheden die wij bieden in onze webshop.

Bezorgen op adres

Standaard leveringen verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL, UPS of PostNL.

Over het algemeen zal de aflevering voor adressen in Nederland en België de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Overige landen 2 a 3 werkdagen.

Afhalen bij een servicepunt

Laat uw bestelling bezorgen op een servicepunt van DHL of UPS bij u in de buurt. Op deze manier hoeft u niet thuis te blijven en weet u zeker dat u uw bestelling op tijd geleverd krijgt.

Kunt u geen servicepunt kiezen dan komt dit omdat u waarschijnlijk grote producten heeft besteld. Grote producten kunnen wij in verband met de beschikbare ruimte helaas niet bij servicepunten bezorgen.

Afhalen in onze winkel

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling op te halen in onze winkel in Waalwijk (NL).

Als het product op voorraad is, kunt u uw bestelling vaak nog dezelfde dag ophalen. U krijgt hierover bericht via email.

Track en Trace code | Volg uw zending!

Wij houden u op de hoogte via e-mail en zenden u een track&trace code op zodra uw bestelling is verzonden. Indien u een account heeft aangemaakt kunt u hierin ook uw track&trace code vinden.

Via de track&trace code ziet u naast een bezorgdatum vaak ook tijdstip wanneer u uw bestelling van QSPSiliconenslangen.nl kunt verwachten.

Levertijden zijn slechts een indicatie en afhankelijk van verschillende factoren. Houdt u altijd de track&trace code in de gaten voor het zien van de juiste levertijd.