Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling (of verpakking) is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag van de goederen gecrediteerd.

De kosten voor retour van uw adres naar ons adres zijn voor eigen rekening. Deze kosten hiervoor kunt u vinden op de website van de vervoerder naar u keuze. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

U kunt het product retour sturen aan ons. Zodra wij de retour on goede orde ontvangen hebben zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten. Klik hier om een Modelformulier Herroeping te downloaden als PDF formaat. Heeft u geen Adobe PDF reader dan kunt u deze hier gratis downloaden van de Adobe website.

Terugbetaling doen wij op dezelfde rekening als waarmee u de bestelling betaald heeft.

Let op!
Sommige producten die u via onze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt zelf een nieuw product bestellen in onze webshop. Het om te ruilen product kunt u opsturen naar ons, zodra wij deze ontvangen hebben zullen wij het aankoop bedrag crediteren. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Indien de bestelling al onderweg is met de vervoerder dan kunt u dit in sommige gevallen ook zelf regelen d.m.v. de track&trace mail die u heeft ontvangen van de vervoerder.