Siliconen bocht 90 graden verloop

90 graden siliconen bocht met verloop, uit voorraad leverbaar in de kleuren blauw en zwart. Deze siliconen verloopbochten van 90 graden hebben aan beide uiteinden verschillende maten. De genoemde maten zijn de inwendige maten. De vernauwing van de slang zit in de bocht zelf. Op deze manier kunt u de siliconen slang nog op maat snijden zonder dat u inlevert op de reductie.

De conventionele rubberen slangen worden vaak vervangen door een duurzame en mooi uitziende siliconen slang. Het complete aanbod leveren wij in de kleuren blauw en zwart. Al onze siliconen slangen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend te gebruiken bij hoge en lage temperaturen (-60°C tot +180°C).

Door de speciaal aangebrachte verstevigingslagen in de wand van de silicone producten zijn onze slangen uitermate geschikt om te gebruiken bij hogere drukken.

De siliconen slangen zijn toepasbaar voor onder andere: Industrie, Vrachtwagen, Autosport, Kartsport, Autotuning, Motorfiets, Landbouw, Tuinbouw, Dieselmotor, Benzinemotor, Turbomotoren, Aggregaten, Koelings- en verwarmingssystemen, Luchtbehandeling.

Item 1-24 van 100 in totaal item(s)