Siliconen slang met T-bocht

Siliconen bocht met T-aftakking, uit voorraad leverbaar in de kleuren blauw en zwart. Deze slangen zijn ideaal om een aftakking in uw water- of koelstysteem te maken. De inwendige diameter van de aftakking is in alle gevallen 19mm. De bochten hebben een inwendige diameter van 32mm, 35mm en 38mm. Dit zijn de meest voorkomende maten van een koelstysteem op een voertuig.

Wij leveren de volgende silicone slangen:

  • 45 graden silicone slangen met 19mm aftakking
  • 90 graden silicone slangen met 19mm aftakking

De conventionele rubberen slangen worden vaak vervangen door een duurzame en mooi uitziende silicone slang. Het complete aanbod leveren wij in de kleuren blauw en zwart. Al onze silicone slangen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend te gebruiken bij hoge en lage temperaturen (-60°C tot +180°C).

Door de speciaal aangebrachte verstevigingslagen in de wand van de siliconen producten zijn onze slangen uitermate geschikt om te gebruiken bij hogere drukken.

De siliconen slangen zijn toepasbaar voor onder andere: Industrie, Vrachtwagen, Autosport, Kartsport, Autotuning, Motorfiets, Landbouw, Tuinbouw, Dieselmotor, Benzinemotor, Turbomotoren, Aggregaten, Koelingssystemen en verwarmingssystemen, Luchtbehandeling.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)
Filteren ▼

Kleur

Binnen diameter (mm)

32 - 40