Siliconen slang met verloop

Siliconen slangen met een verloopstuk. Wij leveren onder andere:

  • Siliconen rechte verbindingstukken met verloop
  • Siliconen verloopbochten van 45 graden
  • Siliconen verloopbochten van 90 graden
  • Siliconen verloopstukken met balg
  • Siliconen verloopstukken met brandstof- en oliebestendige coating

Al onze silicone slangen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend te gebruiken bij hoge en lage temperaturen. Door de speciaal aangebrachte verstevigingslagen in de wand van de silicone producten zijn onze slangen uitermate geschikt om te gebruiken bij hogere drukken.

Item 1-24 van 304 in totaal item(s)

Silicone verloopstukken

Op QSPsiliconeslangen vindt u een ruim assortiment aan verlopen, zowel rechte verlopen als silicone verloopbochten en verloopstukken met balg. De silicone verloopstukken welke ook wel manchetten genoemd worden, worden gebruikt bij zowel het koppelen van slangen met verschillende diameters als bij het koppelen van grote pijpen aan wat kleinere pijpen. De silicone slangen en verlopen van QSPsiliconeslangen zijn bestand tegen een hoge druk en kunnen gebruikt worden bij zowel hoge als lage temperaturen.

Ons assortiment bestaat uit verloopstukken in de kleuren blauw en zwart, de verloopstukken zijn leverbaar in diverse diameters.

Andere wensen?

Wij van QSPsiliconeslangen bieden naast silicone verloopstukken ook een ruim assortiment aan andere (silicone) producten. Bent u op op zoek naar silicone slangen,afsluitbare fittingen, RVS slangklemmen of een andere product. Bekijk dan de rest van onze webshop. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!